Persbericht yarden-claim.nl 25-09-2017 Belangenorganisatie Yarden-claim.nl is recent opgericht om gedupeerde verzekerden van Yarden te ondersteunen in hun schadeclaim tegen Yarden.

Amsterdam, 25 september 2017,  Belangenorganisatie Yarden-claim.nl is recent opgericht om gedupeerde verzekerden van Yarden te ondersteunen in hun schadeclaim tegen Yarden.

De organisatie is opgezet door Corpocon Legal uit Amsterdam die gespecialiseerd is in massaclaims.
De belangenorganisatie heeft als doelstelling het verhalen van een redelijke teruggaaf van onterecht en teveel betaalde rekeningen voor uitvaartkosten.

Uitvaartverzekeraar Yarden laat nabestaanden tot enkele duizenden euro’s te veel betalen voor een uitvaart als de verzekerde een naturapolis van voor 2007 had. De rechter oordeelde in 2014 al dat dit onterecht is, maar het kost gedupeerden/familie/nabestaanden teveel moeite om onder de naheffing uit te komen.Yarden probeert nog steeds het risico bij de verzekerden te leggen, melden vele verzekerden.

Enkele duizenden verzekerden van Yarden kunnen nu nog steeds ongewenst te maken krijgen met deze naheffing terwijl zij een naturapolis hadden die deze kosten juist moet dekken.

Orlando Kadir van Corpocon Legal “.. zoveel mogelijke gedupeerden moeten zich kosteloos aanmelden bij dit initiatief om collectief een vuist te maken tegen Yarden , daaruit moet bij voorkeur een minnelijk overleg met Yarden plaatsvinden, maar ik sluit niet uit dat juridische procedures volgen..”

In 2007 wilde Yarden al eenzijdig af van de voorwaarden die de naturaverzekering – een erfenis van AVVL en een voorganger van de verzekeraar – bood.
De naturapolis werd omgezet in een naturasommenverzekering en daarin hanteerde Yarden ineens een kostenmaximum? “…Het belangrijkste voor u is dat uw nieuwe verzekering geen nadelen oplevert”.., schreef Yarden volgens gedupeerden aan duizenden verzekerden.

Deze kwestie speelt al sinds 2014 en Yarden dient iedere individuele gedupeerde finaal tegemoet te komen,
daarnaast stelt de claimorganisatie dat de bijkomende aanvullende schade correct moet worden gecompenseerd door Yarden, aldus Kadir.

Aanmelden voor de claim kan op www.yarden-claim.nl en is geheel kosteloos. De richtlijnen van de claimcode dienen zoveel mogelijk als leidraad bij de verdere afhandeling van de kosten van dit  initiatief.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corpocon Legal B.V. ,  Orlando Kadir, 06 4343 8669 / e-mail: info@corpocon.com  en/of  info@yarden-claim.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *